Overslaan en naar de inhoud gaan

Volle winst voor Westa-heren en -dames

Geplaatst opzondag 4 oktober 2020 - 20:11

De mannen en vrouwen van Westa hebben dit weekend hun wedstrijden in de eredivisie zonder verliespunt afgesloten. Beide teams wonnen in eigen huis met 6-0.

De tafeltennissers van ’t Veerhuis Wessem/Westa kregen het team van Salamander op bezoek.

Vijf sets
Arturs Reinholds zorgde voor het eerste punt door Emanuel Martins Ferreira met 3-1 te verslaan, waarna Kas van Oost met een vijfsetter. Cas ter Luün op de knieën dwong. Berry Berben had daarna ook vijf sets nodig om Stephan Tromer te verslaan.

Arturs Reinholds won daarna met 3-0 van Cas ter Lüün, Berry Berben met 3-2 van Emanuel Martins Ferreira en Kas van Oost zorgde voor het zesde punt voor Westa door Stephan Tromer in vijf sets een nederlaag te bezorgen.

Dames
De vrouwen van Anytime Fitness / Westa deden niet onder voor hun mannelijk clubgenoten en stuurden Vriendenschaar met een 6-0 nederlaag naar huis.

Karlijn van Lierop en Anna Peters wonnen hun twee wedstrijden in het enkelspel met 3-0, Emma van der Zanden won haar eerste partij met 3-0, maar moest tegen Romy Gielings een set afstaan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen