Overslaan en naar de inhoud gaan

Volle tank relatief duur in Limburg

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 16:55

Voor een volle tank benzine ben je in Limburg relatief veel geld kwijt. Enkel in Flevoland, Zeeland en Utrecht zijn tankbeurten nog duurder.

Dat blijkt uit onderzoek van prijsvergelijker Alstu.nl.

Dure tankbeurt
De prijsvergelijker heeft de benzineprijzen van 480 pompstations in Nederland in kaart gebracht. Onze provincie staat met een gemiddelde benzineprijs van 1,597 euro op een vierde plek. Voor een volle tank (55 liter) ben je dan 87,84 euro kwijt. De duurste provincies zijn Flevoland (1,622), Zeeland (1,602) en Utrecht (1,60). In Noord-Brabant, Drenthe en Gelderland ben je met een gemiddelde benzineprijs van 1,583 het voordeligst uit.

Grens
Het is dan ook geen verrassing dat veel Limburgers aan de andere kant van de grens gaan tanken. In België is de benzine gemiddeld 25 cent goedkoper. Dat komt neer op 14 euro per volle tank. In Duitsland is de benzine zelfs gemiddeld 35,5 cent goedkoper. Dat scheelt al snel zo'n 20 euro per tank.

Lees ook: Video: Benzineprijs richting recordhoogte

Goedkoopste van Limburg
Als je toch aan deze kant van de grens je auto vol wil gooien, moet je bij de Makro in Nuth zijn. Daar ben je voor een volle tank 85,97 kwijt. Daarmee is dat het goedkoopste tankstation van Limburg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen