Overslaan en naar de inhoud gaan

'Volle oranje tribunes gaan Max Verstappen steunen'

Geplaatst opvrijdag 29 juni 2018 - 12:19

Max Verstappen kan zich dit raceweekend opmaken voor bomvolle tribunes met in het oranje gehulde Verstappen-fans. F1-analist Xavier Maassen verwacht dat deze steun de Red Bull-coureur een impuls zullen geven.

"We zijn er niet bij op het WK, maar er zijn in ieder geval oranje-supporters in Oostenrijk", zegt Maassen. Hij verwacht dan ook dat het een mooi uitzicht gaat worden.

Lederhosen
Vorig jaar kende Verstappen een ongelukkige race op het circuit van Spielberg. In de eerste bocht viel hij al uit. "Kan Max Verstappen dit jaar meer geluk hebben in zijn lederhosen?", vraagt Maassen zich af. De coureur uit Maastricht weet dat Verstappen gesteund wordt door duizenden fans. En juist die steun kan van belang zijn. "Hopelijk kan Max dat steunen om naar het podium te rijden."

Lees ook: Verstappen wil duizenden fans belonen met podiumplek

Video: L1

Liveblog
‚Äč1Limburg verzorgt aanstaande zondag een liveblog rondom de Grand Prix van Oostenrijk. De race start dan om 15:10 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen