Overslaan en naar de inhoud gaan

Volksuniversiteit Venray maakt doorstart

Geplaatst opwoensdag 4 mei 2016 - 15:55

De Volksuniversiteit Venray start door. Een groep docenten blijft cursussen verzorgen.

Ze doet dat onder een nieuwe naam (Cursus Venray) en op een nieuwe plek (De Kemphaan aan het Kennedyplein).

Bij gebrek aan inkomsten houdt de huidige Volksuniversiteit Venray per 1 juli op te bestaan. Er werken nu 25 tot 30 docenten, die les geven aan 800 cursisten tussen Gennep en Horst aan de Maas.

Zes docenten
Zes docenten (Italiaans, Duits, Spaans, Frans, Engels, kunstgeschiedenis) hebben besloten door te gaan. Er wordt nog gesproken met mensen die lesgeven in fotografie, Pools en Nederlands. De tijden en tarieven blijven hetzelfde. Binnenkort wordt de website Cursusvenray.nl gelanceerd en in september wordt een open dag gehouden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Doek valt voor Volksuniversiteit Venray
Proef om ouderen regio Sittard uit isolement te houden
Volksuniversiteit Maasland slaat vleugels uit
Ontdeklab voor scholieren Noord-Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen