Overslaan en naar de inhoud gaan

Volkspartij Limburg hoopt op twee of drie zetels

Geplaatst opwoensdag 7 januari 2015 - 9:38

Volkspartij Limburg-lijsttrekker Vincent Zwijnenberg hoopt dat zijn partij bij de Statenverkiezingen in maart twee of drie zetels in de wacht sleept.

Dat zei de dinsdag gekozen lijstaanvoerder woensdag op L1 radio.

Jos van Rey
Zwijnenberg was de enige kandidaat voor het lijsttrekkersschap. hij was voorgedragen door het bestuur van de nieuwe Volkspartij Limburg. Die partij is een initiatief van de Liberale Volkspartij Roermond, de partij van Jos van Rey en fractievoorzitter Dré Peters.

De weg kwijt
De partij heeft volgens Zwijnenberg samen met 'lokale groeperingen in Limburg thema's gedefinieerd' voor de komende statenverkiezingen in maart. Zwijnenberg hoopt kiezers te trekken die 'de weg kwijt zijn in een samenleving die mondialiseert en verbindingen zoeken in de eigen omgeving.'

Op 20 januari worden de overige kandidaten voor de verkiezingen bekendgemaakt.

Lees ook:
- Vincent Zwijnenberg lijsttrekker Volkspartij Limburg

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Optimisme bij Volkspartij Limburg
Van Rey koning in kaartspel Volkspartij Limburg
Van Rey krijgt ruim genoeg voorkeursstemmen voor zetel
Dinsdag duidelijkheid over zetel Jos van Rey
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen