Volkspartij met Van Rey niet in Statenverkiezingen

Jos van Rey doet met zijn Volkspartij Limburg niet mee aan de Statenverkiezingen in maart.

Jos van Rey
Van Rey: 'Begrijp ophef over lidmaatschap 50Plus niet'

Jos van Rey begrijpt de ophef niet over het feit dat hij lid is geworden van 50Plus.

'Verkoop papierfabriek Meerssen onverantwoord'

De Volkspartij Limburg vindt het onverantwoord dat de provincie maandag de papieren heeft ondertekend voor de verkoop van papierfabriek Marsna Paper in Meerssen.

Vragen in Staten over Roermondse jaarrekening

Drie oppositiepartijen in het Limburgs Parlement willen opheldering over de tegenstrijdige conclusies van de Roermondse burgemeester Rianne Donders en wethouder Frans Schreurs van financiën.

'Limburgs feestje Amsterdam was geen boekpromotie'

Het provinciebestuur weerspreekt de zware kritiek van de PVV en Volkspartij Limburg op de Limburgse manifestatie die drie weken geleden plaatsvond in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

Kritiek op Limburgs feestje in Amsterdamse schouwburg

PVV en Volkspartij Limburg in het Limburgs Parlement uiten zware kritiek op de Limburgse manifestatie die drie weken geleden plaatsvond in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

Vragen over diversiteitsbeleid provincie

Drie oppositiepartijen in het Limburgs Parlement hebben weinig vertrouwen in de beloofde grotere diversiteit in het personeelsbestand van de provincie.

Van Rey spreekt schande van 'forse declaratie' Prevoo

Jos van Rey van de Volkspartij Limburg noemt het een schande dat SP-gedeputeerde Daan Prevoo een forse declaratie heeft ingediend van een werkdiner in kasteeltje Hattem in Roermond.

Inzet van weginspecteurs moet filevorming voorkomen

De Volkspartij Limburg en de PVV in het Limburgs Parlement pleiten ervoor dat op de A2 weginspecteurs ingezet gaan worden na een aanrijding, om filevorming te voorkomen.

Vragen over 'vriendjespolitiek' bij benoeming Dijkgraaf

Verschillende partijen in de Provinciale Staten vrezen voor vriendjespolitiek bij de benoeming van de nieuwe dijkgraaf voor het Waterschap Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten