Overslaan en naar de inhoud gaan

Volksheld Lennart Thy verruilt VVV voor Turkije

Geplaatst opzaterdag 21 juli 2018 - 12:34

De afgelopen jaar bij VVV tot volksheld uitgegroeide Lennart Thy speelt volgend seizoen in Turkije.

De Duitse spits is door zijn eigen Werder Bremen verkocht aan Büyüksehir Belediye Erzurumspor, meldt VI. Thy werd afgelopen seizoen door de Duitse club verhuurd aan de Venlose promovendus. In Turkije komt Thy opnieuw bij een club terecht die net is gepromoveerd.

Volksheld
In totaal kwam Thy afgelopen seizoen 32 keer uit voor VVV-Venlo, en wist hij zeven keer het net te vinden. Maar door zijn actie buiten de grasmat groeide de 26-jarige speler uit tot een volksheld. Door een stamceldonatie redde hij in maart het leven van een leukemiepatiënt. Vanwege die ingreep moest hij verstek laten gaan bij de wedstrijd tegen PSV.

Lees ook: Voetbalfans sluiten levensreddende VVV-spits in hun armen

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen