Overslaan en naar de inhoud gaan

Volgepropt seizoen: Kalezic houdt hart vast voor spelers

Geplaatst opdinsdag 22 september 2020 - 6:00

In de week waarin MVV op dinsdag tegen FC Den Bosch en op vrijdag tegen TOP Oss speelt, geeft coach Darije Kalezic aan dat de seizoensopbouw slopend is voor een aanzienlijk deel van zijn selectie.

Dat geldt vooral voor de spelers die in het afgelopen seizoen geblesseerd waren of weinig hebben gespeeld, legt de oefenmeester uit.

Volgepropt
Kalezic laakt de overvolle voetbalkalender. "Het seizoen is volgepropt. We spelen 38 competitiewedstrijden en daar komen nog bekerwedstrijden bij. Dat is gewoon veel te veel. Zeker als je daar nog aan toevoegt dat er geen winterstop is dit jaar, dan houd ik mijn hart vast", zegt de Bosniër.

Stappen
Spits Jelle Duin is één van de spelers waarvan Kalezic hoopt dat hij conditioneel, ondanks het gebrek aan wedstrijdloze weken, dit seizoen stappen kan maken. Dat geldt volgens de coach voor ongeveer de helft van zijn selectie. "Ik had liever gehad dat Jelle vorig jaar 35 wedstrijden had gespeeld", zegt Kalezic. "Dan weet je welke inhoud hij heeft. Maar dat is niet alleen bij hem het geval, maar bij ongeveer vijftig procent van de spelers. Je moet er rekening mee houden dat je je spelers zult moeten opfrissen."

Lees ook: Video: MVV mikt op zes punten binnen één week

Den Bosch
MVV speelt dinsdagavond om 21:00 uur de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Die wedstrijd is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen