Overslaan en naar de inhoud gaan

Volgende klus voor Chantal Janzen is zangshow

Geplaatst opdinsdag 29 januari 2019 - 13:52

Chantal Janzen zal in het nieuwe zangprogramma RTL de presentatie op zich nemen. Samen met voormalig Idols-winnaar Jamai Loman wordt ze het gezicht van All Together Now.

RTL 4 gaat vanaf 3 mei het programma uitzenden. Dit meldt het AD.

Vrijdagavondje lol
In de zangshow moeten artiesten optreden voor een honderdtal muziekprofessionals. Wie denkt dat All Together Now de zoveelste talentenjacht is heeft het mis. "Wat wij maken is vooral sympathiek en gezellig amusement. Een vrijdagavondje lol maken dus", zegt Loman in gesprek met Algemeen Dagblad.

Honderd professionals
De deelnemers moeten met hun zangkwaliteiten zoveel mogelijk professionals weten te verleiden om op te staan en uit volle borst mee te gaan zingen. Tussen de honderd professionals zitten onder meer rappers, volkszangers, zangcoaches en operazangeressen. De deelnemer die hierbij de hoogste score haalt wint de aflevering.

Lees ook: Eindelijk laat Chantal Janzen zich uit over geheim superproject

De Tegelse presentatrice liet zich eerder deze week nog uit over een geheim superproject. Vanaf 3 februari is Janzen op de Amerikaanse tv-zender CBS te zien in de grote talentenshow The World's Best.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen