Overslaan en naar de inhoud gaan

Volgende klus voor Chantal Janzen is zangshow

Geplaatst opdinsdag 29 januari 2019 - 13:52

Chantal Janzen zal in het nieuwe zangprogramma RTL de presentatie op zich nemen. Samen met voormalig Idols-winnaar Jamai Loman wordt ze het gezicht van All Together Now.

RTL 4 gaat vanaf 3 mei het programma uitzenden. Dit meldt het AD.

Vrijdagavondje lol
In de zangshow moeten artiesten optreden voor een honderdtal muziekprofessionals. Wie denkt dat All Together Now de zoveelste talentenjacht is heeft het mis. "Wat wij maken is vooral sympathiek en gezellig amusement. Een vrijdagavondje lol maken dus", zegt Loman in gesprek met Algemeen Dagblad.

Honderd professionals
De deelnemers moeten met hun zangkwaliteiten zoveel mogelijk professionals weten te verleiden om op te staan en uit volle borst mee te gaan zingen. Tussen de honderd professionals zitten onder meer rappers, volkszangers, zangcoaches en operazangeressen. De deelnemer die hierbij de hoogste score haalt wint de aflevering.

Lees ook: Eindelijk laat Chantal Janzen zich uit over geheim superproject

De Tegelse presentatrice liet zich eerder deze week nog uit over een geheim superproject. Vanaf 3 februari is Janzen op de Amerikaanse tv-zender CBS te zien in de grote talentenshow The World's Best.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen