Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Volendam te sterk voor Lions in Supercup

Geplaatst opzaterdag 26 september 2015 - 22:17

Lions is er niet in geslaagd om de eerste prijs van het seizoen te winnen. De regerend landskampioen was in Sittard niet opgewassen tegen verliezend bekerfinalist Volendam. 23-24.

De ploeg uit Sittard begon nog sterk en liep via 3-1 uit naar 8-6 en 12-9. Met twee treffers vlak voor rust kwam Volendam terug in de wedstrijd, waardoor de marge bij rust slechts één treffer was. 12-11.

Na rust liep Lions aanvankelijk nog uit naar 18-15 maar daarna was het Volendam dat de klok sloeg. Met vier treffers op rij kwamen de gasten uit Volendam op voorsprong, een marge die de ploeg in het vervolg niet meer uit handen gaf.

Lions 2
Ook Lions 2 moest genoegen nemen met een nederlaag. De ploeg van Harold Nusser ging in Den Haag tegen Hercules met 25-22 ten onder. Het is al de derde nederlaag die Nusser met zijn sterk verjongde formatie in de eredivisie heeft moeten slikken.

Venlo
Handbal Venlo tot slot liep ook tegen een nederlaag in. De uitwedstrijd bij Quintus ging met 25-20 verloren.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Geleense handballer blijft in Volendam
'Spookgoal' van Lions krijgt nog staartje
'Spookgoal' van Lions krijgt toch geen staartje
Lions pakt volle buit op bezoek bij Volendam
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen