Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vol gas rijbewijs kwijt in Heel

Geplaatst opzaterdag 8 augustus 2015 - 12:44

Een jonge automobilist die vrijdagavond met zijn auto een tuin in Heel doorploegde, is zijn rijbewijs kwijt.

De man van 19 was de macht over het stuur kwijtgeraakt, en met zijn auto terechtgekomen in een tuin aan de weg Daalzicht. Uit het extreem lange remspoor concludeerde de politie dat hij met een snelheid tussen de 127 en 171 kilometer per uur moet hebben gereden, waar maar 30 kilometer per uur is toegestaan.

Het rijbewijs is naar het Centraal Bureau voor de Rijvaardigheid gestuurd. Dat beslist of en wanneer de eigenaar het weer terugkrijgt.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Zwembad Daelzicht in Heel ontruimd voor brand
Bestuurder raakt rijbewijs voor de vijfde keer kwijt
Attractiepark voor gehandicapten mikt op 600.000 bezoekers
Fout in bestemmingsplan: vertraging bouw Daelzicht in Heel
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen