Overslaan en naar de inhoud gaan

Vol gas rijbewijs kwijt in Heel

Geplaatst opzaterdag 8 augustus 2015 - 12:44

Een jonge automobilist die vrijdagavond met zijn auto een tuin in Heel doorploegde, is zijn rijbewijs kwijt.

De man van 19 was de macht over het stuur kwijtgeraakt, en met zijn auto terechtgekomen in een tuin aan de weg Daalzicht. Uit het extreem lange remspoor concludeerde de politie dat hij met een snelheid tussen de 127 en 171 kilometer per uur moet hebben gereden, waar maar 30 kilometer per uur is toegestaan.

Het rijbewijs is naar het Centraal Bureau voor de Rijvaardigheid gestuurd. Dat beslist of en wanneer de eigenaar het weer terugkrijgt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zwembad Daelzicht in Heel ontruimd voor brand
Bestuurder raakt rijbewijs voor de vijfde keer kwijt
Attractiepark voor gehandicapten mikt op 600.000 bezoekers
Fout in bestemmingsplan: vertraging bouw Daelzicht in Heel
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen