Emma Kok wint The Voice Kids (5 juni 2021)

Winnares The Voice Kids: 'Kan het echt niet geloven'

De 13-jarige Emma Kok uit Kerkrade is er een dag na haar overwinning in The Voice Kids nog altijd ondersteboven van. "Ongelooflijk, ik kan het echt niet geloven. Ik had het écht niet verwacht."

Emma Kok
Emma Kok uit Kerkrade wint tiende seizoen The Voice Kids

De 13-jarige Emma Kok uit Kerkrade heeft vrijdagavond het tiende seizoen van The Voice Kids gewonnen. Ze maakte grote indruk in het RTL-programma.

23-05 online emma
Voice Kids-finalist Emma doorbreekt taboes met ziekte

Al wekenlang zingt de 13-jarige Emma Kok uit Kerkrade de sterren van de hemel op nationale televisie. Als kroon op haar werk staat ze vrijdag in de halve finale van The Voice Kids. Naast de strijd om de titel, wordt de Limburgse door nog een andere reden gedreven om te winnen.

Niels (12) strandt in Battle-ronde bij The Voice Kids

Het is de 12-jarige Niels Sievers vrijdagavond niet gelukt om een plekje in de finale van The Voice Kids te bemachtigen.

Coaches op de knieën voor Niels (12) bij Voice Kids

Niels Sievers had vrijdagavond niet lang nodig om de juryleden van The Voice Kids te overtuigen van zijn kunnen.

Tweeling Jada en Senna uit Beesel in The Voice Kids
Zingende Limburgse tweeling in YouTube-top-10 van 2016

In de lijst met de tien best bekeken YouTube-video's van Nederland in 2016, is Limburg goed vertegenwoordigd. Liefst twee video's komen uit onze provincie.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten