Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger overleden na botsing met vrachtwagen in Belfeld

Geplaatst opwoensdag 8 juni 2016 - 8:42

Op bedrijventerrein Geloërveld in Belfeld is woensdagochtend een vrouw om het leven gekomen na een botsing met een vrachtwagen.

De politie vermoedt dat de vrouw op het industrieterrein bezig was met haar ochtendwandeling. Ze liep met haar rollator over de weg en werd door de vrachtwagen aangereden.

Hulpdiensten
Het ongeluk gebeurde rond 8:10 uur in de straat Blauwwater. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar konden niets meer voor de vrouw doen. Ze overleed ter plaatse. De identiteit van de vrouw is nog niet bekend.

De politie is bezig met een technisch onderzoek. De weg is afgesloten voor het verkeer.

Chauffeur
De bestuurder van de vrachtwagen is overgebracht naar het politiebureau. Hij wordt in verband met het onderzoek verhoord.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Auto botst tegen boom in Velden, bestuurder overleden
Slachtoffer van botsing in Belfeld blijkt 84-jarige vrouw
Man bekneld in machine bij tuindersbedrijf Belfeld
Auto slaat over de kop en vliegt in brand
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen