Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger overleden na aanrijding met politieauto Sint Joost

Geplaatst opzaterdag 1 juni 2019 - 1:07

Een voetganger is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden na een aanrijding met een politieauto op de Rijksweg-Noord in Sint Joost.

Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.

Reanimatie
Het ongeluk vond rond 0:30 uur plaats ter hoogte van de spoorwegovergang toen het slachtoffer opeens voor de politieauto opdook en voor de agenten niet meer te ontwijken was, laat de woordvoerder weten. Reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten en de voetganger overleed ter plekke. Ook de opgeroepen traumahelikopter kon geen redding meer brengen.

Onderzoek
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De Rijksweg-Noord is daardoor een tijdje volledig afgezet geweest voor al het verkeer. De agenten die bij de aanrijding betrokken waren, zijn naar de spoedeisende hulp overgebracht voor medische behandeling.

Identiteit nog onbekend
Omdat de familie van het slachtoffer nog niet in kennis is gesteld, kon de politie nog niet meer informatie geven over de identiteit van de aangereden persoon. In de loop van zaterdagochtend zullen meer gegevens bekend worden gemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen