Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger overleden na aanrijding door vrachtwagen

Geplaatst opdonderdag 7 januari 2021 - 12:29

Een voetganger is donderdagochtend om het leven gekomen nadat hij door een vrachtwagen was aangereden in Swalmen.

Dat meldt de politie.

Traumahelikopter
Volgens een correspondent ter plaatse is het slachtoffer een man. Hij stak rond 7:30 uur de Rijksweg Noord over, toen hij geschept werd door de vrachtwagen. De hulpdiensten rukten direct uit. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het is niet bekend of de vrachtwagenchauffeur is aangehouden. Een deel van de Rijksweg Noord werd na het ongeluk afgezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen