Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger gewond bij aanrijding in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 4 december 2020 - 14:07

Een voetganger in de Maastrichtse wijk Wittevrouwenveld is vrijdagmiddag gewond geraakt, nadat die door een auto is aangereden.

De auto reed rond 13:00 uur de stoep op, bij een groenteboer in de Voltastraat.

Geen opzet
"Die raakte wat paaltjes en vervolgens een voetganger", laat een woordvoerder van de politie weten. "Daar zat trouwens geen opzet bij." Onduidelijk is waardoor de auto van de weg raakte.

Ziekenhuis
De voetganger is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de verwondingen is niets bekend. Van de automobilist is niet duidelijk hoe die eraan toe is.

Exotische supermarkt
Behalve de voetganger raakte de auto ook de groente- en fruitkistjes van een exotische supermarkt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV