Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger ernstig gewond na botsing met auto

Geplaatst opdinsdag 21 september 2021 - 11:40

Op de Bergerstraat in Maastricht is dinsdag een voetganger ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

Het ongeval gebeurde net na 11:00 uur.

Ambulance
De voetganger belandde door de botsing op de auto en ging volgens een woordvoerder van de politie met zijn hoofd door de voorruit. Het slachtoffer raakte daardoor ernstig gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten rukten massaal uit. Meerdere brandweerwagens en vier ambulances kwamen ter plaatse. De politie heeft de straat in beide richting afgezet voor onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen