Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger aangereden op A73 bij Tegelen

Geplaatst opdinsdag 28 januari 2020 - 22:37

Een voetganger is dinsdagavond door een personenauto aangereden op de A73 bij Tegelen. Het slachtoffer is daarbij ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde even na 21:30 uur. De auto kwam na de aanrijding tot stilstand tegen de middenvangrail. Zowel politie, als brandweer, ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen.

Traumaheli
Het zwaargewonde slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gereden. De traumahelikopter is bij het ziekenhuis geland. In verband met het ongeluk en technisch onderzoek zijn twee rijstroken van de snelweg in noordelijke richting afgesloten.

Wat de voetganger op de snelweg deed, kon de politie nog niet zeggen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen