Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger aangereden op A73 bij Tegelen

Geplaatst opdinsdag 28 januari 2020 - 22:37

Een voetganger is dinsdagavond door een personenauto aangereden op de A73 bij Tegelen. Het slachtoffer is daarbij ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde even na 21:30 uur. De auto kwam na de aanrijding tot stilstand tegen de middenvangrail. Zowel politie, als brandweer, ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen.

Traumaheli
Het zwaargewonde slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gereden. De traumahelikopter is bij het ziekenhuis geland. In verband met het ongeluk en technisch onderzoek zijn twee rijstroken van de snelweg in noordelijke richting afgesloten.

Wat de voetganger op de snelweg deed, kon de politie nog niet zeggen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen