Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger (89) zwaargewond bij ongeluk met vrachtwagen

Geplaatst opmaandag 7 december 2020 - 13:46

Bij een ongeluk met een vrachtwagen in Venray is een voetganger (89) maandag zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 10:10 uur plaats aan D’n Herk, op het terrein van het Vincent van Gogh-instituut. Een achteruit rijdende vrachtauto schepte daar de bejaarde vrouw, laat een woordvoerster van de politie weten.

Geëscorteerd
De gewonde vrouw is per ambulance en geëscorteerd door de politie naar het ziekenhuis gebracht, meldt een correspondent ter plaatse. Het gaat niet om een cliënt van de GGZ-instelling, laat een woordvoerder van het instituut weten. "We hebben wel psychische hulp aangeboden voor ooggetuigen."

Waarom aan het ambulancevervoer een escorte van de politie te pas moest komen, is niet duidelijk. "Meestal duidt dat op een verdachte, of op een cliënt van een instelling", laat een woordvoerster van de politie weten. "Maar wat de exacte reden bij dit ongeval is, weet ik niet."

Toedracht niet bekend
Over de toedracht van het ongeval tussen de bejaarde en de vrachtauto van een afvalinzamelaar is nog niets bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen