Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetganger (89) zwaargewond bij ongeluk met vrachtwagen

Geplaatst opmaandag 7 december 2020 - 13:46

Bij een ongeluk met een vrachtwagen in Venray is een voetganger (89) maandag zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 10:10 uur plaats aan D’n Herk, op het terrein van het Vincent van Gogh-instituut. Een achteruit rijdende vrachtauto schepte daar de bejaarde vrouw, laat een woordvoerster van de politie weten.

Geëscorteerd
De gewonde vrouw is per ambulance en geëscorteerd door de politie naar het ziekenhuis gebracht, meldt een correspondent ter plaatse. Het gaat niet om een cliënt van de GGZ-instelling, laat een woordvoerder van het instituut weten. "We hebben wel psychische hulp aangeboden voor ooggetuigen."

Waarom aan het ambulancevervoer een escorte van de politie te pas moest komen, is niet duidelijk. "Meestal duidt dat op een verdachte, of op een cliënt van een instelling", laat een woordvoerster van de politie weten. "Maar wat de exacte reden bij dit ongeval is, weet ik niet."

Toedracht niet bekend
Over de toedracht van het ongeval tussen de bejaarde en de vrachtauto van een afvalinzamelaar is nog niets bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen