Lieke Martens bijt door de pijn heen: 'Doet veel zeer'

Lieke Martens rekent erop dat ze zaterdag in de kwartfinale van het WK tegen Italië 'gewoon' kan meedoen bij de Nederlandse voetbalsters.

Voetbalsters vernederen Chili met 7-0

De Oranjeleeuwinnen met Lieke Martens en Dominique Bloodworth-Janssen hebben flink uitgehaald tegen Chili.

Voetbalvrouwen richten na WK-plaatsing pijlen op Tokio

De kruitdampen van het feest in het Zwitserse Schauffhausen zijn nog maar net opgetrokken en de Oranje Leeuwinnen hebben al een nieuw doel voor ogen.

KNVB denkt aan ArenA of Kuip voor voetbalsters

De KNVB overweegt om in de aanloop naar het WK voor vrouwen met de voetbalsters een wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA of De Kuip te spelen.

Voetbalsters nog één stapje verwijderd van WK

De Nederlandse voetbalsters, met de Limburgse Lieke Martens en Dominque Bloodworth-Janssen, staan op de drempel van het WK en willen dinsdagavond in Schaffhausen het laatste stapje zetten.

Eerste finale voor voetbalvrouwen

De Nederlandse voetbalvrouwen beginnen in Viborg om 18:00 uur aan hun eerste finale in de play-offs om een WK-ticket.

Lieke Martens met voetbalvrouwen onderuit tegen Noorwegen

De Oranje voetbalvrouwen hebben zich nog niet kunnen plaatsen voor het wereldkampioenschap, dat volgend jaar in Frankrijk wordt gehouden. Nederland had als koploper in de groep genoeg aan een gelijkspel in het laatste duel, maar verloor in Oslo met 2-1.

KNVB benoemt Oranjeleeuwinnen tot bondsridders

De Nederlandse voetbalsters zijn door bondsvoorzitter Michael van Praag benoemd tot bondsridders van de KNVB.

Lieke Martens in 2017: van talent naar superster

Lieke Martens kon begin 2017 niet bevroeden dat ze in datzelfde jaar schouderklopjes zou krijgen van Cristiano Ronaldo, en naast Lionel Messi in een privéjet kwam te zitten als beste voetbalster van de wereld.

Martens baalt na teleurstellend gelijkspel Oranjevrouwen

De Nederlandse voetbalvrouwen, met Lieke Martens in de basis, hebben in groep 3 van de WK-kwalificatie de eerste averij opgelopen. Het derde pouleduel met Ierland bleef in Nijmegen zonder doelpunten: 0-0.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten