Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbaltrainer Wil Boessen doet gooi naar raadszetel

Geplaatst opvrijdag 19 januari 2018 - 9:43

Wil Boessen heeft zichzelf verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraad van Sittard-Geleen.

De voormalig speler en trainer van Fortuna Sittard staat op de 27e plek op de lijst van het CDA. Volgens de partij doet hij mee als steunkandidaat.

Visie
Boessen, die op dit moment als trainer bij FC Den Bosch werkt, heeft de afgelopen jaren regelmatig contact gehad met lijsttrekker Noël Lebens. "Zijn visie, aanpak en betrokkenheid spreken mij aan en vertonen duidelijke overeenkomsten met mijn manier van werken", zegt de oud-voetballer.

Steun
Boessen heeft nog geen politieke ervaring. Maar dat maakt volgens Lebens niet zoveel uit. "Wil heeft een enorme ervaring in het begeleiden en stimuleren van talentvolle mensen", zegt de lijsttrekker. "Zijn steun kunnen we hierbij goed gebruiken."

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen