Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbaltrainer Wil Boessen doet gooi naar raadszetel

Geplaatst opvrijdag 19 januari 2018 - 9:43

Wil Boessen heeft zichzelf verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraad van Sittard-Geleen.

De voormalig speler en trainer van Fortuna Sittard staat op de 27e plek op de lijst van het CDA. Volgens de partij doet hij mee als steunkandidaat.

Visie
Boessen, die op dit moment als trainer bij FC Den Bosch werkt, heeft de afgelopen jaren regelmatig contact gehad met lijsttrekker Noël Lebens. "Zijn visie, aanpak en betrokkenheid spreken mij aan en vertonen duidelijke overeenkomsten met mijn manier van werken", zegt de oud-voetballer.

Steun
Boessen heeft nog geen politieke ervaring. Maar dat maakt volgens Lebens niet zoveel uit. "Wil heeft een enorme ervaring in het begeleiden en stimuleren van talentvolle mensen", zegt de lijsttrekker. "Zijn steun kunnen we hierbij goed gebruiken."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen