Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbaltrainer Wil Boessen doet gooi naar raadszetel

Geplaatst opvrijdag 19 januari 2018 - 9:43

Wil Boessen heeft zichzelf verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraad van Sittard-Geleen.

De voormalig speler en trainer van Fortuna Sittard staat op de 27e plek op de lijst van het CDA. Volgens de partij doet hij mee als steunkandidaat.

Visie
Boessen, die op dit moment als trainer bij FC Den Bosch werkt, heeft de afgelopen jaren regelmatig contact gehad met lijsttrekker Noël Lebens. "Zijn visie, aanpak en betrokkenheid spreken mij aan en vertonen duidelijke overeenkomsten met mijn manier van werken", zegt de oud-voetballer.

Steun
Boessen heeft nog geen politieke ervaring. Maar dat maakt volgens Lebens niet zoveel uit. "Wil heeft een enorme ervaring in het begeleiden en stimuleren van talentvolle mensen", zegt de lijsttrekker. "Zijn steun kunnen we hierbij goed gebruiken."

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen