Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbalsters geven zege in blessuretijd uit handen

Geplaatst opdinsdag 10 maart 2020 - 23:06

De Nederlandse voetbalsters hebben ook hun laatste wedstrijd op het vierlandentoernooi in Frankrijk niet kunnen winnen.

Na doelpuntloze remises tegen Brazilië en Canada moest de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman tegen het gastland, dat al zeker was van de eindzege op het eigen Tournoi de France, diep in de blessuretijd de 3-3 incasseren.

Wilms en Martens
Lynn Wilms uit Tegelen opende in de 29ste minuut de score. Sherida Spitse maakte een paar minuten later de 0-2. Vervolgens maakten de Franse opponent de 1-2 en de 2-2. Lieke Martens zette Oranje in de 72ste minuut weer op voorsprong, maar diep in de blessuretijd kwam Frankrijk opnieuw langzij.

Corona
De wedstrijd werd in Valenciennes zonder publiek gespeeld, vanwege de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus in te dammen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen