VVV Venlo Feyenoord Supporters

Vijf hooligans aangehouden na VVV-Feyenoord

Bij de wedstrijd VVV-Feyenoord in De Koel zondagmiddag zijn vijf mannen aangehouden. Dat maakte de politie dinsdag bekend.

Tumult bij derby: Roda neemt maatregelen, MVV in overleg

Roda JC neemt maatregelen na de ongeregeldheden tijdens de derby tegen MVV. De Maastrichtenaren treden eerst nog in overleg.

PVV wil onderste steen boven over voetbalrellen

De PVV in de gemeenteraad van Sittard-Geleen wil precies weten wat er van begin tot eind gebeurd is rond de voetbalwedstrijd Fortuna Sittard tegen FC Utrecht van afgelopen zaterdag en de rellen die na afloop plaatsvonden.

Rellen Fortuna: 'Burgemeester was gewaarschuwd'

"Hij is meermalen gewaarschuwd, maar hij wilde niet luisteren", zegt politievakbond ACP over de rol van burgemeester Cox rond de wedstrijd Fortuna-FC Utrecht afgelopen zaterdag.

Ongeregeldheden na afloop Fortuna-FC Utrecht

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht is uitgelopen op ongeregeldheden.

'Veiligheid Fortuna-Utrecht volstrekt onverantwoord'

De gezamenlijke politievakbonden vinden het volstrekt onverantwoord dat de voetbalwedstrijd Fortuna Sittard- FC Utrecht zaterdagavond in Sittard zonder politiebegeleiding toch doorgaat.

Politie gaat camerabeelden Helmond Sport-MVV bekijken

De politie gaat camerabeelden bekijken van de rellen die uitbraken na de wedstrijd van MVV in Helmond.

Rellen na wedstrijd MVV, agenten bekogeld met vuurwerk

De politie is massaal in actie gekomen nadat rellen uitbraken na de uitwedstrijd van MVV bij Helmond Sport.

Roda eist opheldering van KNVB na 'oneerlijke boete'

Roda JC vindt het onacceptabel dat de Kerkraadse club wel is bestraft na de rellen tijdens MVV-Roda in mei, en de Maastrichtse club vrijuit gaat.

MVV overlegt met KNVB en justitie over aanpak relschoppers

MVV overlegt maandag met de politie en de KNVB over vervolgstappen tegen de relschoppers tijdens de wedstrijd tegen Roda JC.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten