Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbalclub uit Bocholtz verkozen tot 'Club van het Jaar'

Geplaatst opwoensdag 9 juni 2021 - 22:35

Voetbalclub WDZ uit Bocholtz mag zich een jaar lang 'Club van het Jaar' noemen in de categorie Sport. De voetbalvereniging was één van de vier finalisten.

De jury roemde de inzet van de club tijdens coronatijd en zei dat het besluit unaniem was. In totaal hadden zich 2100 Nederlandse verenigingen opgegeven voor deze wedstrijd. De organisatie lag in handen van onder meer sportkoepel NOC*NSF en de Rabobank.

Stijging leden en geld ophalen voor horeca
WDZ slaagde erin om tijdens coronatijd het aantal leden te laten stijgen met enkele tientallen. Naast allerlei online activiteiten werd bijvoorbeeld ook geld opgehaald voor de kasteleins in Bocholtz die door de lockdown lange tijd de deuren moesten sluiten.

Verbouwereerd
Guido Schepers en Roger Wetzels die woensdagavond bij de bekendmaking van de prijs in Utrecht aanwezig waren, waren sprakeloos. Schepers noemde het zelfs 'bizar' dat zijn club gewonnen had.

Naast de titel 'Club van het Jaar' krijgt de voetbalvereniging een masterclass naar keuze en een professionele promotievideo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen