Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbalclub uit Bocholtz verkozen tot 'Club van het Jaar'

Geplaatst opwoensdag 9 juni 2021 - 22:35

Voetbalclub WDZ uit Bocholtz mag zich een jaar lang 'Club van het Jaar' noemen in de categorie Sport. De voetbalvereniging was één van de vier finalisten.

De jury roemde de inzet van de club tijdens coronatijd en zei dat het besluit unaniem was. In totaal hadden zich 2100 Nederlandse verenigingen opgegeven voor deze wedstrijd. De organisatie lag in handen van onder meer sportkoepel NOC*NSF en de Rabobank.

Stijging leden en geld ophalen voor horeca
WDZ slaagde erin om tijdens coronatijd het aantal leden te laten stijgen met enkele tientallen. Naast allerlei online activiteiten werd bijvoorbeeld ook geld opgehaald voor de kasteleins in Bocholtz die door de lockdown lange tijd de deuren moesten sluiten.

Verbouwereerd
Guido Schepers en Roger Wetzels die woensdagavond bij de bekendmaking van de prijs in Utrecht aanwezig waren, waren sprakeloos. Schepers noemde het zelfs 'bizar' dat zijn club gewonnen had.

Naast de titel 'Club van het Jaar' krijgt de voetbalvereniging een masterclass naar keuze en een professionele promotievideo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen