Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbalclub uit Bocholtz verkozen tot 'Club van het Jaar'

Geplaatst opwoensdag 9 juni 2021 - 22:35

Voetbalclub WDZ uit Bocholtz mag zich een jaar lang 'Club van het Jaar' noemen in de categorie Sport. De voetbalvereniging was één van de vier finalisten.

De jury roemde de inzet van de club tijdens coronatijd en zei dat het besluit unaniem was. In totaal hadden zich 2100 Nederlandse verenigingen opgegeven voor deze wedstrijd. De organisatie lag in handen van onder meer sportkoepel NOC*NSF en de Rabobank.

Stijging leden en geld ophalen voor horeca
WDZ slaagde erin om tijdens coronatijd het aantal leden te laten stijgen met enkele tientallen. Naast allerlei online activiteiten werd bijvoorbeeld ook geld opgehaald voor de kasteleins in Bocholtz die door de lockdown lange tijd de deuren moesten sluiten.

Verbouwereerd
Guido Schepers en Roger Wetzels die woensdagavond bij de bekendmaking van de prijs in Utrecht aanwezig waren, waren sprakeloos. Schepers noemde het zelfs 'bizar' dat zijn club gewonnen had.

Naast de titel 'Club van het Jaar' krijgt de voetbalvereniging een masterclass naar keuze en een professionele promotievideo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen