Overslaan en naar de inhoud gaan

Voetbalanalisten ergeren zich aan gedrag Van Bommel

Geplaatst opdinsdag 13 november 2018 - 14:11

Tafelgasten van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside zijn niet bepaald te spreken over het gedrag Mark van Bommel.

Volgens Hans Kraay jr. overschat de in Maasbracht geboren PSV-trainer zichzelf. Dat zegt hij in het tv-programma op Veronica.

Hand op schouder
De voetbalanalist ergert zich aan het gedrag van Mark van Bommel langs de lijn tijdens wedstrijden. Volgens hem staat de trainer van PSV meermaals naast de vierde official en zoekt hij middels een hand op de schouder veelvuldig contact. "Het lijkt daarmee alsof Van Bommel een soort van signaal wil afgeven van, 'kijk de grote Mark van Bommel houdt je vast'", zegt Hans Kraay junior.

Lees ook: Van Bommel vestigt record met uitzege PSV

Gaat te ver
Zaterdag won PSV de uitwedstrijd bij laagvlieger De Graafschap met 1-4 en na afloop complimenteerde Van Bommel de tegenstander met het vertoonde spel. Maar ook dat schoot voetbalanalist Hans Kraay jr. in het verkeerde keelgat. "Als een trainer mij na een kansloze nederlaag zou complimenteren met het vertoonde spel dan zou het mij helemaal niks interesseren. Maar de trainer van De Graafschap voelde zich gevleid dat Mark van Bommel hem een compliment gaf. Ik vind dat Van Bommel af en toe te ver gaat met dit soort dingen."

Actje
Niet alleen Hans Kraay jr. heeft commentaar op het gedrag van de kersverse oefenmeester. Ook Johan Derksen ergert zich de laatste tijd aan Van Bommel. "In het begin van het seizoen vond ik dat Mark het nog zo leuk deed en zichzelf was. Maar nu lijkt het alsof hij een 'actje' aan het opvoeren is langs de lijn en tijdens persconferenties." Daarmee doelt Derksen op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Graafschap waarin hij het maken van een opstelling vergelijkt met het kiezen van een auto.

Superioriteitsgevoel
Volgens Hans Kraay jr. is Van Bommel de laatste tijd te veel met randzaken bezig. "Hij moet gewoon lekker zichzelf blijven. Het is totaal onnodig om je als trainer constant met de vierde man bezig te houden." Johan Derksen vindt dat de Maasbrachtenaar zich te arrogant opstelt. "Ik denk dat het een soort van superioriteitsgevoel is wat heerst bij hem."

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen