ANP-424369391

De Koning na monsternederlaag: er is niemand overleden

Trainer Hans de Koning probeerde alles in perspectief te plaatsen na de nederlaag van zijn VVV-Venlo tegen Ajax (0-13).

ANP-424366188
VVV afgeslacht door Ajax: 0-13 is grootste nederlaag ooit

VVV-Venlo heeft in eigen stadion de grootste nederlaag ooit geleden tegen Ajax. In De Koel werd het 0-13 voor de Amsterdammers. Halverwege de wedstrijd stond Ajax al met 0-4 voor.

Stadion Fortuna
Video: Fortuna jaagt op eerste zege van het seizoen

Fortuna Sittard wacht nog steeds op de eerste overwinning in dit seizoen. Maar hoe krijg je de ommekeer? Eenvoudige vraag, met een lastiger antwoord.

Cambuur - Roda JC (23 okt 2020)
Roda JC verliest in Leeuwarden van koploper

Roda JC Kerkrade heeft in Leeuwarden met 3-0 verloren van koploper Sc Cambuur. Halverwege de wedstrijd stonden de Friezen al met 2-0 voor.

ANP-424331136
Voetbalsters Oranje pakken EK-ticket na zege op Estland

De voetbalsters van Oranje - met in hun gelederen Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en Dominique Janssen uit Horst - hebben zonder problemen kwalificatie voor het EK van 2022 afgedwongen.

MVV - Jong Ajax nr 1 (23 okt 2020)
MVV in eigen huis afgedroogd door Jong Ajax: 1-5

MVV Maastricht heeft in De Geusselt van Jong Ajax verloren. In een leeg stadion eindigde de wedstrijd in 1-5. Bij rust was de stand met 1-1 nog in evenwicht.

Perr Schuurs (22 okt 2020)
Perr Schuurs na duel tegen Liverpool: 'Onszelf niet beloond'

Met het gevoel dat er veel meer in had gezeten verliet Perr Schuurs na de nederlaag van Ajax tegen Liverpool (0-1) een lege Johan Cruijff ArenA.

dominique janssen
Dominique Janssen verwacht 'muur' tegen Estland

International Dominique Janssen uit Horst verwacht vrijdag in het EK-kwalificatie duel een zeer verdedigend Estland. "We zijn het aan onze stand verplicht om deze wedstrijd te winnen."

Perr Schuurs Ajax Champions League
Schuurs op examen in CL-kraker tegen Lijnders' Liverpool

De Johan Cruijff ArenA is woensdagavond het decor voor de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen voor Ajax en Liverpool: een kraker met Limburgse inbreng.

JM20201020-4110OP
Limburgers trefzeker in Keuken Kampioen Divisie

Mitchel Paulissen en Mart Remans hebben dinsdagavond hun clubs in de Keuken Kampioen Divisie aan een overwinning geholpen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten