Overslaan en naar de inhoud gaan

Voerendaalse Smit met volleybalteam naar WK in Italië

Geplaatst opwoensdag 19 september 2018 - 7:57

Tim Smit uit Voerendaal verhuist voor het WK met het Nederlands volleybalteam naar Italië. Daar wordt het WK voorgezet in Milaan.

Oranje eindigde na een sensationele groepsfase in Bulgarije als tweede in de poule, achter olympisch kampioen Brazilië. Daardoor komen de manschappen van bondscoach Gido Vermeulen komend weekeinde in Italië in actie.

Openingsduel
Nederland moet het in de tweede
WK-ronde opnemen tegen thuisland Italië, Rusland en Finland. Oranje won in de eerste poulefase vier van de vijf wedstrijden. Alleen van Canada werd verloren, in het openingsduel. Dat betekent dat Oranje met vijf punten aan de tweede ronde begint.

Italië neemt negen punten mee. Rusland start met vier punten en Finland met één.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen