Overslaan en naar de inhoud gaan

Voerendaalse Smit met volleybalteam naar WK in Italië

Geplaatst opwoensdag 19 september 2018 - 7:57

Tim Smit uit Voerendaal verhuist voor het WK met het Nederlands volleybalteam naar Italië. Daar wordt het WK voorgezet in Milaan.

Oranje eindigde na een sensationele groepsfase in Bulgarije als tweede in de poule, achter olympisch kampioen Brazilië. Daardoor komen de manschappen van bondscoach Gido Vermeulen komend weekeinde in Italië in actie.

Openingsduel
Nederland moet het in de tweede
WK-ronde opnemen tegen thuisland Italië, Rusland en Finland. Oranje won in de eerste poulefase vier van de vijf wedstrijden. Alleen van Canada werd verloren, in het openingsduel. Dat betekent dat Oranje met vijf punten aan de tweede ronde begint.

Italië neemt negen punten mee. Rusland start met vier punten en Finland met één.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten