Schietpartij kogels_HD (8 aug 2020)

Eijsdense vrouw (41) gewond bij schietpartij in Voeren

Een vrouw uit Eijsden is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een schietpartij in 's-Gravenvoeren. De vrouw zou door een kogel zijn geraakt tijdens een schietpartij tussen een verdachte man en de Belgische politie.

Boodschappen over de grens grensovergang (8 mei 2020)
Supermarkt bedient Belgische klanten op de grens

Voor veel supermarkten in de grensregio bestaat een deel van de vaste klanten uit Belgen of Duitsers. Nu de grenzen dicht zijn kan deze groep geen boodschappen doen in de Nederlandse supermarkt.

Grenscontrole controle België Withuisveld (27 mrt 2020)
Burgemeester Voeren mikt op versoepelen grensmaatregelen

Limburgse ondernemers mogen sinds donderdag weer bestellingen in de Belgische gemeente Voeren leveren. Als het aan de burgemeester van die gemeente ligt, worden binnenkort meer grensmaatregelen versoepeld.

Grenscontrole België corona grens
Grens Voeren: 3400 controles, 7 boetes

De politie van het Belgische Voeren heeft zeven boetes van 250 euro uitgeschreven sinds daar is begonnen met controles aan de grens met Limburg.

Vrachtwagen oplegger truck verstekeling
Politie schiet Belgen te hulp bij vangen verstekelingen

De politie Heuvelland en de marechaussee hebben collega's in België geholpen met het vangen van een groep vrachtwagenverstekelingen.

Voeren wil toeristisch Heuvelland-scenario vermijden

De Belgische grensgemeente Voeren wil een halt toeroepen aan het toerisme in de Voerstreek. Burgemeester Huub Broers wil dat er verder geen toeristische accommodaties meer bijkomen.

Grote actie Belgische politie tegen drugstoerisme

Bij een grote controle van de politie van Voeren werden in de nacht van zaterdag op zondag 47 mensen op de bon geslingerd wegens drugsbezit.

Politie weer in actie tegen overlastgevende wielrenners

De politie gaat opnieuw de strijd aan met fietsers die zich in het Heuvelland niet aan de regels houden.

Politie stopt met onderzoek naar dader doodgeschoten Moos

De Belgische politie in Voeren stopt met het onderzoek naar de in januari doodgeschoten herdershond Moos.

Dader doodgeschoten hond nog steeds niet gevonden

De dader die hond Moos in het Hoogbos in de Voerstreek doodschoot, is nog steeds niet gevonden. Het onderzoek is wel nog bezig.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten