Voedselbank Limburg-Zuid vrijwilliger Job Kalkman (18 mrt 2020)

Studenten helpen voedselbank: inval-vrijwilligers welkom

Nu een aantal vrijwilligers van de Voedselbank Limburg-Zuid zich door het coronavirus voorlopig terugtrekt, wordt er naarstig gezocht naar tijdelijke hulp. "Je hoeft hier niet voor gestudeerd te hebben."

voedselbank istock (28 nov 2019)
Video: Voedselbank de dupe van hamstergedrag

De Voedselbank Limburg-Zuid heeft last van het hamstergedrag.

Maandverband inlegkruisjes tampon
Maastrichtse wil met bus vol maandverband naar Voedselbank

Bregje Pieters uit Maastricht heeft een uitzonderlijk plan. Ze wil over een paar weken een bus vol maandverband afleveren bij de Voedselbank Limburg-Zuid.

Boodschappen lang houdbaar producten supermarkt Voedselbank (12 nov 2019)
Nep-inzamelaars actief voor Voedselbank

Op verschillende plaatsen in Zuid-Limburg worden bij supermarkten spullen ingezameld onder de vlag van de Voedselbank, maar die spullen komen daar niet terecht. Dat zegt Harrie Verweij van de Voedselbank Limburg-Zuid.

Ontslagen vrijwilligers weer welkom bij de voedselbank

Vijf van de zeven ontslagen vrijwillers van de voedselbank in Heerlen zijn er weer welkom.

Voedselbank Limburg-Zuid schendt code subsidiëring

Als de Voedselbank Limburg-Zuid niet op korte termijn de samenstelling van haar nieuwe bestuur aanpast, loopt de stichting de kans de provinciale subsidie van jaarlijks 101.500 euro (deels) kwijt te raken.

Provincie praat met Voedselbank Zuid-Limburg na diefstal

De provincie wil inzicht in de gang van zaken bij de Voedselbank Zuid-Limburg.

Voedselbank beslist snel over aangifte tegen medewerkers

Het bestuur van de Voedselbank Limburg-Zuid beslist woensdag of er aangifte wordt gedaan tegen zeven ontslagen vrijwilligers.

Vrijwilligers voedselbank beschuldigd van diefstal

Het bestuur van de Voedselbank Limburg-Zuid heeft dinsdag zeven vrijwilligers naar huis gestuurd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten