Overslaan en naar de inhoud gaan

Voedselbank-actie laat kassa Albert Heijn crashen

Geplaatst opzaterdag 24 november 2018 - 16:49

Hein Coumans haalde afgelopen week zoveel spullen op voor de voedselbank, dat het kassasysteem bij Albert Heijn in Beek de giften niet meer aankon.

Bij een tussenstand van 3000 euro gaf het systeem de geest.

Actie
Coumans vroeg mensen om kaarten van de postcodeloterij te doneren voor de voedselbankactie van L1. De waarde op die kaarten varieert van 50 cent tot 12,50 euro. Naast de voedselbankproducten presenteerde de voormalige poelier uit Stein 800 van die kaarten bij de kassière in Beek. Het bedrag dat Coumans ophaalde is goed voor meer dan 7000 houdbare producten voor de Limburgse voedselbanken.

Stunt
Als dank voor de gulle bijdrages van de mensen in de Westelijke Mijnstreek wil de Steindenaar op 5 december een stunt uithalen. Om de dadendrang van gehandicapten te onderstrepen, wil Coumans met zijn rolstoel een auto vooruit gaan trekken door het winkelcentrum Makado.

De uitdaging van Hein Coumans is een van de acties waarmee regionale omroep L1 de actie voor de Limburgse voedselbanken gaat starten. De campagne loopt van 5 tot 13 december. Wil U zelf een actie aanmelden, kijk dan op de website van L1.

Foto: L1

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen