Telefoonstoring, telefoon, bellen

Landelijke telefoonstoring Vodafone verholpen

Veel klanten van Vodafone hebben donderdagochtend last gehad van een grote landelijke storing in het netwerk van de telefoonaanbieder. Ze konden niet bellen of gebeld worden.

ANP-349153428
Ziggo eist bijna drie ton terug na grootschalige 0900-fraude

Internet- en telefoniegigant Ziggo wil ruim 268.000 euro terug van drie Limburgers, die op grote schaal fraude hebben gepleegd met telefoonlijnen van Ziggo.

5G-tegenstanders protesteren in Maastricht

Bijna honderd verontruste Maastrichtenaren demonstreerden dinsdag tegen het uitrollen van een 5G-netwerk in de stad, voorafgaand aan een vergadering van de gemeenteraad.

Problemen ziekenhuis Maastricht door Vodafone-storing

Het ziekenhuis in Maastricht had donderdag veel last van de grote telefoonstoring bij Vodafone en Ziggo.

Groot ziekenhuiscontract voor VodafoneZiggo

De Nederlandse universitair medische centra hebben voor het eerst met z’n achten tegelijk de vaste- en mobiele telefonie aanbesteed en dit is nu gegund aan VodafoneZiggo.

A2 Tunnel Maastricht wegmarkering (16 juni 2016)
4G-netwerk in nieuwe tunnel Maastricht

Sinds vrijdag is er 2G, 3G en 4G-dekking in de gehele Koning Willem-Alexandertunnel.

Vodafone
Onduidelijkheid over gevolgen van fusie Vodafone en Ziggo

Het is onduidelijk welke gevolgen de fusie van Vodafone en Ziggo heeft voor Limburg. Daar gaat het nieuw te vormen management van het fusiebedrijf in de komende maanden naar kijken.

Wifi-netwerk Heerlen kan drukte SR15 niet aan

Het gratis wifi-netwerk van Heerlen werkt door de drukte rondom het Glazen Huis niet of nauwelijks.

Extra netwerkcapaciteit tijdens Serious Request

Dankzij een extra mobiele zendmast en verschillende mini-zendmasten krijgt Heerlen tijdens Serious Request extra netwerkcapaciteit.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten