Overslaan en naar de inhoud gaan

Vluchtende winkeldief spuit met pepperspray op beveiligers

Geplaatst opdinsdag 12 februari 2019 - 7:36

Een winkeldief probeerde maandagavond te vluchten nadat hij door beveiligers van een winkel betrapt werd. De dief spoot vervolgens met pepperspray richting de beveiliging.

Uiteindelijk werd de man opgepakt door de politie en meegenomen naar het politiebureau in Maastricht. Dit laat de politie Maastricht op Facebook weten.

Pepperspray
'Het grootste deel van de pepperspray kwam echter in de ogen van de verdachte terecht en kon daardoor snel worden overmeesterd door de beveiliging. Ook omstanders en de politie hadden last van de pepperspray die nog in de winkel hing', zo staat te lezen op Facebook.

Uitgespoeld
Op het politiebureau werden de ogen van de verdachte uitgespoeld, daarna werd hij naar zijn cel gebracht. 'Tijdens de voorgeleiding vertelde de verdachte aan de hulpofficier van justitie dat hij nog nooit zo’n professionele agenten had meegemaakt. Alweer een tevreden klant!' Staat te lezen op Facebook.

Wat de man probeerde te stelen is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen