Overslaan en naar de inhoud gaan

Vluchtende Belg meldt zich alsnog na dollemansrit

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 16:33

De Belgische automobilist die in de nacht van zondag op maandag een grote ravage heeft aangericht in Stramproy, heeft zich maandagochtend gemeld bij de politie.

De politie laat op Facebook weten dat het om een 25-jarige man uit Kinrooi gaat.

Lees ook: Automobilist slaat op de vlucht na aanrichten ravage

Dollemansrit
De Belg sloeg na het eenzijdige ongeval op de vlucht, maar heeft zich maandag alsnog gemeld bij de politie. Tijdens de dollemansrit beschadigde de bestuurder drie lantaarnpalen en een informatiebord, meldt Weertdegekste.

Onder invloed
Nadat de man zich meldde, verliet hij het politiebureau per auto. De politie hield hem niet veel later weer aan, om hem te onderwerpen aan een alcoholcontrole. Uit die test bleek dat de Belg onder invloed was van drank. Daarvoor kreeg hij een proces-verbaal.

Of de man ook onder invloed was tijdens de dollemansrit, heeft de politie niet kunnen vaststellen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen