Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vluchtende Belg meldt zich alsnog na dollemansrit

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 16:33

De Belgische automobilist die in de nacht van zondag op maandag een grote ravage heeft aangericht in Stramproy, heeft zich maandagochtend gemeld bij de politie.

De politie laat op Facebook weten dat het om een 25-jarige man uit Kinrooi gaat.

Lees ook: Automobilist slaat op de vlucht na aanrichten ravage

Dollemansrit
De Belg sloeg na het eenzijdige ongeval op de vlucht, maar heeft zich maandag alsnog gemeld bij de politie. Tijdens de dollemansrit beschadigde de bestuurder drie lantaarnpalen en een informatiebord, meldt Weertdegekste.

Onder invloed
Nadat de man zich meldde, verliet hij het politiebureau per auto. De politie hield hem niet veel later weer aan, om hem te onderwerpen aan een alcoholcontrole. Uit die test bleek dat de Belg onder invloed was van drank. Daarvoor kreeg hij een proces-verbaal.

Of de man ook onder invloed was tijdens de dollemansrit, heeft de politie niet kunnen vaststellen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen