Overslaan en naar de inhoud gaan

Vluchtende Belg meldt zich alsnog na dollemansrit

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 16:33

De Belgische automobilist die in de nacht van zondag op maandag een grote ravage heeft aangericht in Stramproy, heeft zich maandagochtend gemeld bij de politie.

De politie laat op Facebook weten dat het om een 25-jarige man uit Kinrooi gaat.

Lees ook: Automobilist slaat op de vlucht na aanrichten ravage

Dollemansrit
De Belg sloeg na het eenzijdige ongeval op de vlucht, maar heeft zich maandag alsnog gemeld bij de politie. Tijdens de dollemansrit beschadigde de bestuurder drie lantaarnpalen en een informatiebord, meldt Weertdegekste.

Onder invloed
Nadat de man zich meldde, verliet hij het politiebureau per auto. De politie hield hem niet veel later weer aan, om hem te onderwerpen aan een alcoholcontrole. Uit die test bleek dat de Belg onder invloed was van drank. Daarvoor kreeg hij een proces-verbaal.

Of de man ook onder invloed was tijdens de dollemansrit, heeft de politie niet kunnen vaststellen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen