Nieuwe baan voor oud-burgemeester Luc Winants

Oud-burgemeester Luc Winants van Brunssum heeft een nieuwe baan. Hij wordt de nieuwe coördinator vluchtelingenopvang voor de provincie Limburg.

Mook en Middelaar hekelt uitspraak Rutte over vluchtelingen

Mook en Middelaar is het niet eens met de uitspraak van minister-president Mark Rutte dat vluchtelingen met een verblijfsstatus achteraan de rij moeten sluiten voor een huurwoning.

Burgemeester niet naar Malberg, bewoners teleurgesteld

Burgemeester Penn-te Strake van Maastricht gaat niet naar Malberg. Bewoners uit de wijk moeten naar het gemeentehuis komen om te praten over de vluchtelingenopvang in Malberg.

Burgemeester Heijmans krijgt begrip van raad

Burgemeester Jos Heijmans van Weert verantwoordde zich woensdagavond voor de gemeenteraad. Aanleiding: zijn hulp aan een ondergedoken Syrische moeder en haar vier kinderen.

Penn: 'Dringend behoefte aan Europees plan voor opvang'

Lokale bestuurders hebben dringend behoefte aan een Europees plan, om de opvang van asielzoekers goed te regelen.

Gesprek over opvang vluchtelingen in Nederweert-Eind

De eigenares van het voormalige klooster Stokershorst in Nederweert-Eind is in gesprek met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) om in het gebouw vluchtelingen op te vangen.

Rijksgebouwen als vluchtelingenopvang tergt Limburg

Het plan van minister Stef Blok (Wonen) om in Limburg acht rijksgebouwen te laten ombouwen tot woningen voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning, is bij de provincie Limburg in het verkeerde keelgat geschoten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten