Overslaan en naar de inhoud gaan

'Vluchtelingen' klimmen uit vrachtwagen en zijn spoorloos

Geplaatst opvrijdag 23 februari 2018 - 12:17

De politie is op zoek naar een groep mensen, die vrijdagochtend uit een vrachtwagen klom in Eijsden en vervolgens verdween richting de Belgische grens.

Dat zegt een politiewoordvoerster tegen 1Limburg.

Vluchtelingen
De politie vermoedt dat het gaat om een groep vluchtelingen, bestaande uit vijf negroïde mannen en een negroïde vrouw. Een van hen draagt een rugzak.

"Verschillende getuigen hebben gezien hoe ze uit een vrachtwagen kwamen en in de richting van de Belgische grens verdwenen", vertelt de politie. "Mensensmokkel? Dat weten we nog niet. We zijn nog steeds op zoek naar deze mensen en kunnen tot die tijd niet meer duidelijkheid geven."

Gespot
Rond 9:45 uur kwamen de meldingen over de mensen binnen bij de politie. Ze zouden zijn gespot in de omgeving van de Kennedylaan in Eijsden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen