Overslaan en naar de inhoud gaan

'Vluchtelingen' klimmen uit vrachtwagen en zijn spoorloos

Geplaatst opvrijdag 23 februari 2018 - 12:17

De politie is op zoek naar een groep mensen, die vrijdagochtend uit een vrachtwagen klom in Eijsden en vervolgens verdween richting de Belgische grens.

Dat zegt een politiewoordvoerster tegen 1Limburg.

Vluchtelingen
De politie vermoedt dat het gaat om een groep vluchtelingen, bestaande uit vijf negroïde mannen en een negroïde vrouw. Een van hen draagt een rugzak.

"Verschillende getuigen hebben gezien hoe ze uit een vrachtwagen kwamen en in de richting van de Belgische grens verdwenen", vertelt de politie. "Mensensmokkel? Dat weten we nog niet. We zijn nog steeds op zoek naar deze mensen en kunnen tot die tijd niet meer duidelijkheid geven."

Gespot
Rond 9:45 uur kwamen de meldingen over de mensen binnen bij de politie. Ze zouden zijn gespot in de omgeving van de Kennedylaan in Eijsden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen