Feyenoord-fans missen vlucht (12 dec 2019)

Verkeerd vliegveld: Limburgse Feyenoord-fans missen vlucht

Drie Limburgse Feyenoord-fans missen donderdagavond de Europa League-wedstrijd van hun club in Porto. Ze misten donderdagochtend het vliegtuig omdat ze op het verkeerde vliegveld waren.

Sloot nat water kroos stock
Vluchtpoging via dak eindigt in volle sloot

De politie heeft afgelopen vrijdag een complete hindernisbaan moeten overwinnen om een man te kunnen aanhouden in Simpelveld.

Vier gevangenen op de vlucht na proefverlof

Er zijn vier gevangenen op vrije voeten, terwijl ze nog een straf moeten uitzitten in één van de drie Limburgse gevangenissen. Het viertal kwam niet meer terug nadat ze verlof hadden gekregen.

Gezette inbreker zet het op een lopen

De politie speurt in Kessel naar een op de vlucht geslagen inbreker.

Video: Dappere winkelier verjaagt gewapende overvaller

De eigenaar van een winkel in Beek heeft in de nacht van woensdag op donderdag een gewapende overvaller verjaagd. De overvaller bedreigde de winkelier met een pistool.

Voortvluchtige man gezocht na inbraakpoging

De politie is op zoek naar een voortvluchtige man die heeft geprobeerd om in te breken in een woning aan de Abshove in Weert.

frontenpark, Maastricht, luchtfoto
Man valt acht meter naar beneden tijdens vlucht voor politie

In Maastricht is een automobilist tijdens zijn vlucht voor de politie van een muur gevallen en zwaargewond geraakt.

Bestuurder vlucht weg na aanrijding Kerkrade

Na een botsing in Kerkrade is een van de twee bestuurders er vandoor gegaan.

Gewonde bestuurder slaat op de vlucht na ongeval

Een bestuurder die zondagavond gewond raakte bij een eenzijdig verkeersongeval in Weert, is direct na het incident op de vlucht geslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app