Overslaan en naar de inhoud gaan

Vloggers Teun en Willem stunten in beveiligde Kuip

Geplaatst opzaterdag 17 september 2016 - 18:21

Vloggers Teun Peters uit Wanssum en Willem Vink uit Sambeek hebben weer een stuntje op hun conto bijgeschreven.

Als nep-verslaggever en -cameraman van Fox Sports zagen ze afgelopen donderdag kans het Feyenoord-stadion in Rotterdam binnen te komen, tijdens de wedstrijd tegen Manchester United.

Tot het veld
De twee hadden nagemaakte kaartjes en bluften zich een weg tot aan de rand van het veld, waar ze de hele wedstrijd 'verslag deden' van het Europa League-duel, dat Feyenoord verrassend met 1-0 won.

Na afloop zagen ze zelfs kans om Feyenoorder Terence Kongolo een paar woorden te ontlokken.

Video: YouTube/WILLEM

'Stage'
Voor de wedstrijd vertrouwde een medewerkster hun perskaarten niet, maar dat losten de twee creatief op. Ze gaven de medewerkster het telefoonnummer van hun 'stagebegeleider', maar in werkelijkheid was dat een vriend van hen. Het telefoontje werkte en ze mochten doorlopen.

Na het duel kreeg een medewerker echt argwaan, en Teun en Willem moesten er als een haas vandoor. De twee hebben van hun avonturen - uiteraard - een vlog gemaakt.

Beveiligd
Hun actie is des te opmerkelijker omdat De Kuip donderdag extra goed was beveiligd om incidenten te voorkomen. De UEFA had aangekondigd daar scherp op te letten.

Treinsurfer
Willem Vink baarde eerder dit jaar opzien door op het dak van een trein mee te rijden van Nijmegen naar station Molenhoek. Dat kwam hem toen op veel kritiek te staan. Hij bood vervoerder Veolia zijn excuses en een bloemetje aan.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Feyenoord gaat aangifte doen tegen vloggers
Treinsurfer Willem (18): 'Hebben er goed over nagedacht'
Treinsurfers moeten met machinisten gaan praten
Ook ProRail overweegt aangifte tegen treinsurfers
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen