Overslaan en naar de inhoud gaan

Vloggers Teun en Willem stunten in beveiligde Kuip

Geplaatst opzaterdag 17 september 2016 - 18:21

Vloggers Teun Peters uit Wanssum en Willem Vink uit Sambeek hebben weer een stuntje op hun conto bijgeschreven.

Als nep-verslaggever en -cameraman van Fox Sports zagen ze afgelopen donderdag kans het Feyenoord-stadion in Rotterdam binnen te komen, tijdens de wedstrijd tegen Manchester United.

Tot het veld
De twee hadden nagemaakte kaartjes en bluften zich een weg tot aan de rand van het veld, waar ze de hele wedstrijd 'verslag deden' van het Europa League-duel, dat Feyenoord verrassend met 1-0 won.

Na afloop zagen ze zelfs kans om Feyenoorder Terence Kongolo een paar woorden te ontlokken.

Video: YouTube/WILLEM

'Stage'
Voor de wedstrijd vertrouwde een medewerkster hun perskaarten niet, maar dat losten de twee creatief op. Ze gaven de medewerkster het telefoonnummer van hun 'stagebegeleider', maar in werkelijkheid was dat een vriend van hen. Het telefoontje werkte en ze mochten doorlopen.

Na het duel kreeg een medewerker echt argwaan, en Teun en Willem moesten er als een haas vandoor. De twee hebben van hun avonturen - uiteraard - een vlog gemaakt.

Beveiligd
Hun actie is des te opmerkelijker omdat De Kuip donderdag extra goed was beveiligd om incidenten te voorkomen. De UEFA had aangekondigd daar scherp op te letten.

Treinsurfer
Willem Vink baarde eerder dit jaar opzien door op het dak van een trein mee te rijden van Nijmegen naar station Molenhoek. Dat kwam hem toen op veel kritiek te staan. Hij bood vervoerder Veolia zijn excuses en een bloemetje aan.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Feyenoord gaat aangifte doen tegen vloggers
Treinsurfer Willem (18): 'Hebben er goed over nagedacht'
Treinsurfers moeten met machinisten gaan praten
Ook ProRail overweegt aangifte tegen treinsurfers
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen