Overslaan en naar de inhoud gaan

Vloggers moeten jongeren naar politiesite lokken

Geplaatst opdonderdag 18 februari 2016 - 11:53

Bekende vloggers moeten met hun filmpjes jongeren naar de landelijke website van de politie lokken.

Elk kwartaal zullen drie YouTube-filmpjes online worden gezet. De landelijke campagne 'Vloggers Vragenvuur' gaat donderdag in Alkmaar van start, in Venlo wordt de nieuwe campagne aan leerlingen van het Valuascollege in Venlo gepresenteerd.

Chatten
Met de filmpjes wil de politie opnieuw aandacht vragen voor de in 2011 opgestarte website vraaghetdepolitie.nl waar jongeren elke dinsdag- en donderdagavond met politiemedewerkers kunnen chatten. Ongeveer 80.000 jongeren per maand bezoeken de website waar informatie te vinden is over veiligheidsthema's als online oplichting, sexting, verkeer en pesten.

De vlogs van Furtjuh, Labratten en Bucket Boys staan inmiddels online. In de loop van dit jaar zullen nog vlogs gemaakt worden door Dylan Haegens uit Venray, Mertabi en Beautinezz. Bekijk de video's:

Furtjuh

Labratten

Bucket Boys

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dylan Haegens op 'tosti-tour' voor Serious Request
Lange rijen in Venray vanwege YouTubers
Video: Giel Beelen en Dylan Haegens maken top-10
Dylan Haegens viert mijlpaal met 24-uurs livestream
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen