Overslaan en naar de inhoud gaan

Vloggers liften nog even mee op horrorclown-hype

Geplaatst opdonderdag 13 oktober 2016 - 13:37

Een Maastrichts vloggerscollectief lift met een oud filmpje nog even mee op de hype van de horrorclowns die voorbijgangers de stuipen op het lijf jagen.

De mannen van Kingsters maakten vorig jaar rond Halloween een video waarin twee akelige clowns in Maastricht mensen schrik aanjagen met een kettingzaag.

Nu dezer dagen overal ter wereld, ook in Nederland, killerclowns opduiken, leek het de Kingsters een goed idee om hun oude filmpje af te stoffen en opnieuw op YouTube te zetten.

Geacteerd
​Of de 'nietsvermoedende voorbijgangers' ook echt niets vermoeden, is trouwens maar de vraag. Wie het filmpje goed bekijkt, zal opvallen dat het er allemaal wel erg geacteerd uitziet. En is daar niet een lachje te zien op het gezicht van een vluchtend meisje? Oordeel zelf.

Politie
Daarnaast is het de vraag hoe leuk de politie dit soort grappen vindt, of ze nou wel of niet in scène zijn gezet. Woensdag liet de politie weten niet te kunnen lachen met al die killerclowns.

"Er is niets leuks en stoers aan, we vinden het puberaal en vooral heel sneu. Dat moet stoppen, want de impact is groot." Ook maakte de politie duidelijk dat dergelijke grappen kunnen leiden tot een echt politieonderzoek. En dan vergaat de clowns het lachen waarschijnlijk snel.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Meldingen over horrorclown in Venlo
Politie krijgt melding van horrorclown in Landgraaf
Politie onderzoekt valse melding over horrorclown
Horrorclown jaagt jongen stuipen op het lijf in Sittard
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen