Ties Granzier Area 51

Bekendheid Ties Granzier vaart wel bij arrestatie

Ties Granzier is een 20-jarige YouTuber uit Linne die voortdurend werkt aan meer naamsbekendheid. Nu hij samen met een collega in de Amerikaanse cel is beland, lijkt hij daarin (on)bedoeld te slagen.

Jan Smit slaat vlogger in het gezicht met een vis

De Volendamse volkszanger Jan Smit heeft een bijzondere dag gehad met vlogger Dylan Haegens. Voor een filmpje van de Venrayse creatieveling, mocht Smit hem meermaals in het gezicht slaan met een vis.

Dylan Haegens zakt naar tweede plaats YouTube 100

Dylan Haegens heeft niet langer het beste YouTube-kanaal van Nederland.

Populaire vlogger heeft na film ook eigen magazine

Het gaat ontzettend hard met de carrière van vlogger Dylan Haegens (26). Na zijn succesvolle vlogreeks en een eigen film, heeft het Venrayse jeugdidool nu ook een eigen magazine: de Dylan.

Simpelveldse blogger Tom Grond vervangt reisfolder

Wat ooit de reisfolder deed voor toeristenbureau's, doet nu Simpelveldenaar Tom Grond.

Blogsabbatical 'Limburg Lonkt' voor vlogster ten einde

De campagne 'Limburg Lonkt' zit erop. Tien weken lang trok blogster en vlogster Naomi van Putten van online platform 'Happy B's' met een Volkswagenbusje door Zuid-Limburg om de regio beter te leren kennen én om alles vast te leggen voor social media.

Vlogger uit Eys verkent wateren in Malta

Freedivester en vlogger Kiki Bosch uit Eys is op ontdekkingsreis door de wateren van Malta gegaan.

Limburgse vlogger raast over water met eigengemaakte boot

Voor sommige mensen is het een droom; met een eigengemaakte boot het water op gaan. Maar vlogger Ties maakte deze droom werkelijkheid.

Eindelijk teken van leven van survival-expert Jo Bonten

Jo Bonten lijkt binnenkort weer terug te keren in de spotlights. In een filmpje op Youtube kondigt hij zijn terugkeer aan.

Limburgse politici vloggen erop los

Limburgse politici zijn aan het vloggen geslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten