Overslaan en naar de inhoud gaan

Vloggende Frans gaat strijd tegen de kilo's aan

Geplaatst opdinsdag 2 januari 2018 - 16:24

Ruim 135 kilo, dat is wat de 57-jarige Frans Moes uit Landgraaf weegt. En daar is hij helemaal klaar mee.

Voor het nieuwe SBS-programma De Vloggende Hollanders legt Frans zijn strijd tegen de kilo's al vloggend vast.

Depressie
Acht jaar geleden raakte Frans Moes in een zware depressie. Naar eigen zeggen kiepte hij om en was hij helemaal van de wereld af. De Landgravenaar werd afgekeurd en de kilo's vlogen eraan. Na meerdere pogingen om deze er weer af te krijgen, zoekt Frans nu professionele hulp. Met als ultieme doel mee doen aan de Cave Man Run in Landgraaf in september.

En dat gaat niet zonder slag of stoot. Bekijk hier de eerste beelden.

Kijk voor meer Limburgse vloggers in de rubriek Kijk Mij Eens op L1.nl

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen